Αναβρασμός στο «Σασμό»: Στέλνουν στην φυλακή τον...

2021-11-14

Τρομερές εξελίξεις στη σειρά του Alpha

Αναβρασμός αναμένεται να επικρατήσει στο «Σασμό», αφού ο Αστέρης βάφει τα χέρια του με το αίμα του Πετρή και αναμένεται να βρεθεί στην φυλακή, έχοντας μάλιστα στην υπεράσπισή του τη Στέλλα.

Ολα αρχίζουν από μια παρεξήγηση, όταν ο Πέτρος τσακώνεται με τον Μανόλη εξαιτίας του σκύλου του. Ο Μανόλης, επειδή είναι ενοχικός, βλέπει στον ύπνο του έναν εφιάλτη με τον Πέτρο και αρχίζει να φωνάζει: «Αυτός είναι. Ο Πέτρος Βρουλάκης».

Τον ακούει ο Θοδώρα η αδελφή του, που τα έχει μαζεμένα στον Πέτρο και θέλει να τον εκδικηθεί επειδή την έχει απορρίψει και τον ηχογραφεί. Με αυτό σαν αποδεικτικό στοιχείο ενοχοποιεί τον Πέτρο για τη δολοφονία του Στεφανή. Ο Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα καταλογίζουν στον Πέτρο και ειδικά όταν ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ του έχει πει ψέματα για το άλλοθι του Πέτρου και ότι ποτέ δεν ήταν μαζί στο κτήμα που είχαν πει ότι ήταν την ώρα του φονικού του Στεφανή, με την Καλλιόπη επίσης να γίνεται φόνισσα.

Ο Αστέρης, χαμένος από όλες αυτές τις αποκαλύψεις, αρχίζει να ψάχνει τον Πέτρο προκειμένου να μιλήσουν και να του δώσει τις κατάλληλες εξηγήσεις. Τον βρίσκει σε ένα χωράφι όπου είναι με τη Σεμίνα και μάλιστα σε ερωτικές περιπτύξεις. Ο Αστέρης έξαλλος ορμάει στον Πέτρο κι αρχίζει να του φωνάζει: «Εσύ τον σκότωσες; Λέγε». Ο Πέτρος αρχίζει κι αυτός να τον σπρώχνει και όταν βλέπει την κατάσταση να ξεφεύγει λέει στη Σεμίνα: «Φύγε, πήγανε στο αυτοκίνητο και περίμενέ με».

Περισσότερα εδώ:

https://www.athensmagazine.gr/article/tv/538213-anabrasmos-sto-sasmo-stelnoyn-sthn-fylakh-ton