ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Αμάρυνθος: Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον Γιάννη να πάρει την ζωή του πίσω

2022-01-08

Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τον 26χρονο Γιάννη Δαμιανό. 

Κάνεις δεν ξεχνά τον 26χρονο Γιάννη Δαμιανό, το νεαρό αγόρι που πέρυσι ανήμερα της εορτής των Θεοφανίων βούτηξε στα νερά της Αμαρύνθου προκειμένου να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό, να τιμήσει το έθιμο του λαού αλλά και να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει με την ελπίδα να γίνει καλά ο μεγάλος του αδελφός Στέργιος, που ήρθε αντιμέτωπος με την λευχαιμία.

Μια κακή στιγμή κατά την διάρκεια της βουτιάς του Γιάννη στην θάλασσα στάθηκε αρκετή ώστε να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα και να καθηλωθεί στο αναπηρικό αμαξίδιο με τετραπληγία. Ένα χρόνο μετά το φοβερό ατύχημα, ο Γιάννης ανεβαίνει έναν ατελείωτο Γολγοθά αφού δεν μπορεί να κινήσει το σώμα του από το στήθος και κάτω.

«Έχω πλήρη διαύγεια μιλάω συναινούμε κανονικά τρώω, αλλά από τους ώμους και κάτω δεν κουνιέμαι καθόλου, δεν έχω καμία κίνηση. Τις περισσότερες ώρες μένω στο κρεβάτι, προσπαθώ να σηκώνομαι, διότι λόγω του ότι η πίεση μου έχει αποσυντονιστεί παθαίνω κάποια λιποθυμικά επεισόδια. Παίρνω και κάποια επιληπτικά χάπια, έπαθα κάποιες επιληψίες στην εντατική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 26χρονος, ένα χρόνο μετά το ατύχημα.

Ελάτε να δώσουμε όλοι μαζί ελπίδα στον Γιάννη και την οικογένεια του κάνοντας την αγάπη πράξη. Στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την δύσκολη καθημερινότητα και τις ανάγκες του Γιάννη αλλά και η προσφορά ενός αναβατόριου σκάλας. Ακόμα η οικογένεια του 26χρονου χρειάζεται πληροφορίες και από Έλληνες του εξωτερικού που να γνωρίζουν κάποιο κέντρο ειδικών θεραπειών προκειμένου ο Γιάννης να ακολουθήσει τις θεραπείες και να γίνει καλά.

Εθνική τράπεζα

Δικαιούχος Ιωάννης Δαμιανός

IBAN: GR9501104880000048800148420

Αριθμός λογαριασμού 48800148420

#StarAlithies #ΑλήθειεςμετηΖήνα #ΖήναΚουτσελίνη Ζήνα Κουτσελίνη (Zina-frauzina Koutselini)

Πηγή:

https://www.evima.gr/koinonia/amarynthos-oloi-mazi-boroume-na-voithisoume-ton-gianni-na-parei-tin-zoi-tou-piso/