ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΑΛΙΜΟΣ: Ξεκινάνε οι καλιτεχνικές εκδηλώσεις με θέμα-''Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ''– ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2022

2022-09-01

Το Πρόγραμμα του Δήμου Αλίμου «Η ζωή είναι ωραία», είναι ένα πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας, το οποίο μετά την εμφάνιση της Covid-19 και την πανδημία προσαρμόζεται συνεχώς στα νέα δεδομένα και στοχεύει να γεμίζει ομορφιά με τις προτάσεις του τις ζωές των δημοτών του Αλίμου.

Ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί να αποτελεί την αφορμή για τις δημότισσες και τους δημότες του Αλίμου να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, τη Γνώση, το Φυσικό Περιβάλλον... τη χαρά της επαφής με τον Άνθρωπο!

Από τον Αύγουστο μπορεί να έμειναν μόνο οι τελευταίες ζέστες και τα χρυσά ηλιοβασιλέματα, όμως αυτόν τον Σεπτέμβρη επιστρέφουμε στους καθημερινούς μας ρυθμούς αισιόδοξοι και έτοιμοι για το πιο δημιουργικό Φθινόπωρο. Με την πόλη να «ζωντανεύει» ξανά από μουσικές και πολιτιστικά δρώμενα, οι πολιτιστικοί χώροι και οι καλλιτέχνες μάς υποδέχονται και αδημονούν να «ενωθούν» μαζί μας μέσα από κάθε είδους τέχνη, και όλοι μαζί να περάσουμε αξέχαστες στιγμές!

Η μεταφορά λόγω των υγειονομικών μέτρων ασφαλείας θα γίνεται με τα ιδιωτικά αυτοκίνητα των συμμετεχόντων.

Το Πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία», πάντα με στόχο την καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση, σας καλωσορίζει και πάλι πίσω στον Άλιμο και σας δίνει ραντεβού σε ποικίλες «πηγές» ζωής!

Δείτε περισσότερα εδώ:

googlecb95eb597669a27b