Άγριες Μέλισσες: Μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου

2021-12-16

Τα Χριστούγεννα στο Διαφάνι φέρνουν πολλά: έναν παλιό έρωτα που δεν μπορεί να ξεχαστεί, μία πρόταση γάμου και μία απόπειρα δολοφονίας...

Δευτέρα 20/12: Η μέρα μετά τα επεισόδια στο Διαφάνι είναι απογοητευτική, όμως ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να μιλήσει και στη δίκη για όσα είδε στο βουνό. Ο Ντούνιας δίνει εντολή στον Τόλη να τακτοποιήσει το θέμα. Ο Δούκας, απογοητευμένος με την κατάσταση με τα παιδιά του, βρίσκει παρηγοριά στην Αντιγόνη, που αποφασίζει να αναλάβει πρωτοβουλία. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει την πρόθεσή της να συνεργαστεί με τον δικηγόρο του Λούβαρη, ενώ ο Νικηφόρος μελετά κρυφά τον φάκελο του αεροδρομίου. Ο Κυριάκος δέχεται μία αναπάντεχη πρόταση από τον Ακύλα που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την Ουρανία για άλλη μία φορά. Ο Ζάχος συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία για το τι συνέβη στον Ορφανίδη και ανοίγει τα χαρτιά του. Το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή.

Τρίτη 21/12: Ο Ντούνιας φυγαδεύει τον Τόλη, ενώ ο Ξανθός θα προσπαθήσει να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες. Η Βιολέτα φέρνει δυσάρεστα νέα στις αδελφές Σταμίρη που θα τις σοκάρουν και η Ελένη καταρρέει. Ο Ακύλας αδημονεί να ακούσει τα νέα για το αν το δολοφονικό του σχέδιο στέφτηκε από επιτυχία. Στο καφενείο μαθαίνουν ποιος είναι ο καινούργιος κοινοτάρχης, ενώ η Ουρανία βρίσκει κατανόηση στον Αλκη. Η Κορίνα και η Αιμιλία ανακαλύπτουν ότι ο Ακύλας τούς παρακολουθούσε.

Τετάρτη 22/12: Ο Μελέτης ανακαλύπτει την πρόταση του Θέμη στη Μυρσίνη. Πώς θα αντιδράσει; Ο Κυριάκος, στριμωγμένος, τους βρίσκει όλους απέναντί του, ενώ η Ουρανία έχει φτάσει πια στα όριά της. Η Κορίνα απειλεί να αποκαλύψει στον πατέρα της την απιστία της Ζωής. Η Αιμιλία και ο Μελέτης προσπαθούν να την αποτρέψουν. Θα τα καταφέρουν;

Πέμπτη 23/12: Μία εβδομάδα μετά, το Διαφάνι φοράει τα καλά του για τα Χριστούγεννα. Ο Δούκας βρίσκει μία ακραία λύση για να πάρει την περιουσία του από τα χέρια της Μυρσίνης... Ο Νικηφόρος και ο Μόρτζος ανακαλύπτουν ατασθαλίες στα τιμολόγια για το έργο του αεροδρομίου και η υπεξαίρεση του Ακύλα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Ο Σέργιος απαιτεί από τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και την Πηνελόπη να επισκεφθούν τον Δούκα και τη Μυρσίνη... Η οικογένεια Σεβαστού θα ενωθεί σύσσωμη σε ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τα όρια όλων θα δοκιμαστούν. Στην οικογένεια Τόλλια η κατάσταση θα εκτραχυνθεί μετά την αποκάλυψη ενός μυστικού. Η Ουρανία παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειάς της. Μία επιστροφή θα φέρει περισσότερη δίψα για εκδίκηση. Μία αποκάλυψη θα ταράξει συθέμελα το αρχοντικό της οικογένειας Μεγαρίτη.

Πηγή:

https://eleftherostypos.gr/cinematv/872670-agries-melisses-mpainei-se-efarmogi-to-sxedio-dolofonias-tou-lamprou/