ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

«Άγιος Παΐσιος»: Αγωγή 200.000 ευρώ σε Τατσόπουλο για το σήριαλ - «Πόλεμος» με Μητροπολίτες

2022-02-17

Ο πρώην βουλευτής δέχεται πυρ ομαδόν από ιεράρχες και εκκλησιαστικούς κύκλους

«Πόλεμο» έχει προκαλέσει το σχόλιο του Πέτρου Τατσόπουλου για τη νέα σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον ουρανό».

Ο πρώην βουλευτής δέχεται πυρ ομαδόν από ιεράρχες και εκκλησιαστικούς κύκλους, αλλά και μια μήνυση ύψους 200 χιλιάδων ευρώ από εκκλησιαστικό site.
Μετά τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας, τον Μητροπολίτη Πειραιώς, την Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και τον Γιάννη Καλλιάνο, έρχονται να προστεθούν στους... επικριτές του Πέτρου Τατσόπουλου ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Συμεών αλλά και ο ηθοποιός, Νικήτας Τσακίρογλου.
Αφορμή ήταν μια ανάρτησή του στο Facebook στις 13 Φεβρουαρίου, όπου μιμούμενος τηλεοπτικό διάλογο έγραφε για την τηλεοπτική σειρά:
-Πώς πάει, άγιε πατέρα; Προχωράει το πρότζεκτ με την αποβλάκωση
-Μια χαρά προχωράει, τέκνο μου. Έχουμε όμως ακόμη τεράστια περιθώρια.
-Να αποβλακωθούμε περισσότερο;
-Όχι. Να εκδηλώσουμε την αποβλάκωσή μας πιο απενοχοποιημένα.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος είπε ότι ο όρος "αποβλάκωση" είναι ενδεικτικός του τρόπου με τον οποίο ο κ. Τατσόπουλος αντιμετωπίζει απορριπτικά το περιεχόμενο της πίστης και του ζήτησε όταν δεν μπορεί να βιώσει αυτό το περιεχόμενο της πίστης, "καλύτερα να σιωπάτε, να μην το αποδομείτε, ούτε να το αποδυναμώνετε με σκοπό να αποδείξετε την "αποβλάκωση" και την "απενοχοποίηση""

-Πώς πάει, άγιε πατέρα; Προχωράει το πρότζεκτ με την αποβλάκωση; -Μια χαρά προχωράει, τέκνο μου. Έχουμε όμως ακόμη...

Posted by Petros Tatsopoulos on Sunday, February 13, 2022

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://www.protothema.gr/greece/article/1212922/agios-paisios-agogi-200000-euro-se-tatsopoulo-gia-to-sirial-polemos-me-mitropolites/