ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Άγίος Δημήτριος: Ξεκινάει η εκτέλεση του έργου ανάπλασης της οδού Ασυρμάτου

2022-04-26

Την Πέμπτη 28-4-2022 ξεκινάει το έργο "Αστικές παρεμβάσεις για την τόνωση της αγοράς στην οδό Ασυρμάτου", που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο και αφορά στη διαμόρφωση της οδού Ασυρμάτου, από την οδό Ελπίδος έως την οδό Αιτωλικού, με βασικό κριτήριο το σχεδιασμό ζωνών κίνησης πεζών με διαπλάτυνση πεζοδρομίων, οριοθέτηση θέσεων στάθμευσης οχημάτων, κατασκευή διαβάσεων πεζών και γενικότερη ανάπλαση του τοπικού κέντρου γειτονιάς.

Προσωρινή μετακίνηση της λαϊκής αγοράς

Για την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών, η λαϊκή αγορά που γίνεται κάθε Παρασκευή στην οδό Ασυρμάτου, από την οδό Ν. Στάικου έως την οδό Γενναδίου, μετακινείται στην οδό Μεταμορφώσεως και οδό Δέγλερη έως την οδό Αγησιλάου.
Κατά τις ημέρες λειτουργίας της λαϊκής αγοράς ισχύουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών και για την ανεμπόδιστη πρόσβαση οχημάτων έκτακτης ανάγκης:
Α. Αμφιδρόμηση της οδού Σαλαμίνος, στο τμήμα της από την οδό Μέτρων έως την οδό Αριστείδου.
Β. Αμφιδρόμηση της οδού Δημοσθένους, στο τμήμα της από την οδό Μέτρων έω την οδό Τρακάδα.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου ανάπλασης της οδού Ασυρμάτου, η λαϊκή αγορά θα επιστρέψει στην προηγούμενη θέση της και θα αρθούν όλες οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

googlecb95eb597669a27b