ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Άγιος Δημήτριος: Συνεχίζεται μέχρι τις 25 Αυγούστου το Open Air Film Festival "Στρογγυλό"

2022-08-05

Το καλοκαίρι στον Άγιο Δημήτριο είναι δροσερό, ανάλαφρο και πάνω απ' όλα σινεφίλ, αφού μέχρι τις 25 Αυγούστου συνεχίζεται το Open Air Film Festival Stroggylo, το εξαιρετικό και ΔΩΡΕΑΝ φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία την 1η Ιουλίου. Κάθε μέρα μας οδηγεί σε μια μαγική κινηματογραφική βραδιά!

⭐️ Καλοκαιρινές νύχτες γεμάτες με προσεκτικά επιλεγμένες ταινίες από ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, χωρών και ειδών κινηματογράφου που ικανοποιούν όλα τα ενδιαφέροντα, τις ηλικίες και τις προτιμήσεις.

Και στο φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ αποτυπώνεται η υψηλή αισθητική και γνώση της κινηματογραφικής ομάδας του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου μας που το επιμελείται κάθε χρόνο με ξεχωριστή ενέργεια και αγάπη.

Κάθε βράδυ κι ένα διαφορετικό φιλμ από το σύγχρονο αλλά και τον κλασικό κινηματογράφο θα μας περιμένει, πάντα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, στο αίθριο του εμβληματικού Στρογγυλού σχολείου.

► Πάρτε μια ...γεύση ΕΔΩ.

► Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Και Cine Kids Festival

🎈 Συνεχίζεται, με τεράστια επιτυχία, και το Παιδικό Θερινό Σινεμά "Cine Kids Festival", κάθε Κυριακή από τις 3 Ιουλίου έως και τις 14 Αυγούστου. Φέτος φιλοξενείται στο δροσερό χώρο του Πάρκου Ασυρμάτου! 

googlecb95eb597669a27b