ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Άγιος Δημήτριος: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του πρώην προέδρου της ΔΗΜ.ΤΟ Ν.Δ ΑγίουΔημητρίου Αντώνη Γαλανού

2022-06-11

Πλήθος κόσμου συνόδευσε σήμερα,στις 11 το πρωί, στην τελευταία του κατοικία, στο νεκροταφείο του Αγίου Δημητρίου, τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Αγίου Δημητρίου Αντώνη Γαλανό.

Ο εκλιπών Αντώνης Γαλανός με τον καλό του φίλο και συναγωνιστή της παράταξης Παυλάτο Γεώργιο
Ο εκλιπών Αντώνης Γαλανός με τον καλό του φίλο και συναγωνιστή της παράταξης Παυλάτο Γεώργιο

Ο Αντώνης Γαλανος, ''εφυγε '' σε ηλικία 89 ετών, ηταν πολιτευτής Κυκλάδων με καταγωγή την Σέριφο και δικηγόρος στο επάγγελμα ενώ φίλοι, συγγενείς, και πολιτικός κόσμος του Αγίου Δημητρίου, αποχαιρέτησαν τον ανιδιοτελή αγωνιστή της παράταξης της ΝΔ.

Ανάμεσα, στους πολλούς που τον αποχαιρέτησαν ξεχώρισε η παρουσία της Υφυπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφίας Βούλτεψης, ενώ παρόντες ηταν και ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Αγίου Δημητρίου κ.Πρεκετές Χρήστος,ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ κ.Μαλαθούνης Ευάγγελος,ο επίτιμος πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Σινάπης Γεώργιος,ο τέως γραμματέας της ΔΗΜ.ΤΟ Παυλάτος Γεώργιος,τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Αγίου Δημητρίου,κ. Ζέρβας Γεώργιος,και Σταυρόπουλος Κων/νος.

Παρόντες επίσης,οι δημοτικοί σύμβουλοι και αρχηγοί παρατάξεων οπως ο κ,Αρβανιτάκης Αλέξανδρος,ο κ.Βρεττός Νικόλαος,η κ.Βαζαίου Βασιλική,ο κ.Γιαννακόπουλος Βασίλειος και ο Οικονομάκος Φάνης.

Ευχαριστούμε θερμά, τον τέως γραμματέα της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Αγίου Δημητρίου και φίλο του εκλιπόντος κ. Παυλάτο Γεώργιο για το φωτογραφικό υλικό.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα απο την εξόδιο ακολουθία: