ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Άγιος Δημήτριος: Kτηνωδία-Βασάνισαν γάτο και τον πέταξαν στην ταράτσα σχολείου

2023-01-20

Mία ασύλληπτη κτηνωδία συνέβη σε σχολείο του Αγίου Δημητρίου με θύμα ένα γατούλη. Οι άγνωστοι δράστες τον βασάνισαν και στη συνέχεια τον πέταξαν στην ταράτσα του σχολείου. Περίοικοι αντίκρισαν άναυδοι το γάτο να κρέμεται από τα κάγκελα και να ψυχορραγεί και με μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν σπρώχνοντας τον να τον απεγκλωβίσουν, όμως εκείνος καταφέρνοντας να διαφύγει, παραλυμένος από τη μέση και κάτω, σύρθηκε στο χείλος της ταράτσας μετρώντας τα λεπτά ζωής του αντίστροφα.

Στο σημείο έσπευσαν εθελοντές της ομάδας Alma Libre οι οποίοι τον μετέφεραν σε κτηνιατρική κλινική στη Βούλα, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Διαπιστώθηκαν στο σώμα του πολλαπλοί θρόμβοι οι οποίοι έχουν προκαλέσει σχεδόν γενικευμένη παράλυση και γίνεται τεράστιος αγώνας για να σωθεί. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης στη νοσηλεία του.

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει ας στείλει μήνυμα στη σελίδα Alma Libre - Hellenic Animal Rescue και θα του δοθεί ο λογαριασμός της κλινικής. Για την κτηνωδία αυτή πρέπει να επέμβουν αμέσως το τοπικό αστυνομικό τμήμα και ο δήμος, ώστε να βρεθούν οι βασανιστές και να τιμωρηθούν παραδειγματικά! Δείτε την ανάρτηση της εθελοντικής ομάδας:

Δείτε περισσότερα εδώ: www.notia.gr 

googlecb95eb597669a27b