ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Άγίος Δημήτριος: Γιορτή βράβευσης εθελοντών και εθελοντριών της Ειρηνοδρομίας 2022

2022-06-24

Στην ιδιαίτερη εκδήλωση της απονομής τιμητικών διακρίσεων στους εθελοντές, φορείς υποστήριξης και τους χορηγούς της Ειρηνοδρομίας 2022, που έγινε στις 22/6/2022 στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη, η προσέλευση ήταν μεγάλη και το κλίμα εξαιρετικά εγκάρδιο.

Η μεγάλη επιτυχία της Ειρηνοδρομίας 2022 με το μήνυμα «Τρέχουμε για την Ειρήνη Κερδίζουμε τη Ζωή» οφείλεται κυρίως στην ανιδιοτελή προσφορά όλων εκείνων που βραβεύτηκαν σε αυτή την όμορφη τελετή.

Τη μεγάλη γιορτή των εθελοντών τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Σπήλιος Διαβολίτσης, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΠ Γιάννης Μαθάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Άγγελος Γαβαλάς, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Αναστάσιος Αδαμόπουλος, η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών και Ισότητας Φύλων Ελένη Καντζέλη, ο Αντιδήμαρχος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Βασίλης Κουτσοβασίλης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα Προστασίας Περιβάλλοντος, Κατερίνα Ασημακοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μπάμπης Μπαζιώνης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Πάνος Μπαντούνας, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών & Προσφύγων, Γιάννα Κωνσταντίνου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Αδαμοπούλου Πούλου Ακριβή, Παναγιώτης Γρύλιας, Βασίλης Κουτσανδρέας, Γιώργος Κοκοτσάκης.

► Η Πρόεδρος του Φάρου Τυφλών, Μαρία Τζεβελέκου παρέλαβε το κοινωνικό μέρισμα της Ειρηνοδρομίας 2022 που, φέτος ανήλθε στα 3000 ευρώ, ενώ βραβεύτηκαν εκπρόσωποι των φορέων: Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες και Δρομείς Ελπίδας.

► Βραβεύτηκαν επίσης τα Σώματα Ασφαλείας, οι Ραδιοερασιτέχνες, οι Διασώστες, καθώς και οι Εθελοντές Επαγγελματίες Υγείας.

► Τιμητική διάκριση παρέλαβαν τα σχολεία με τη μεγαλύτερη συμμετοχή, το 7ο δημοτικό, το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο Αγίου Δημητρίου καθώς και τα Ειδικά Σχολεία της πόλης.

► Ακολούθως βραβεύτηκαν οι Σύλλογοι με τις περισσότερες συμμετοχές: Η Ένωση Αρκάδων, η Συνοικία Άγιος Σπυρίδωνας και το Αθλητικό Σωματείο Ηρακλής.

► Βραβεύτηκαν επίσης οι: Περιφέρεια Αττικής, Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλητικού Τύπου, ΟΦΚΑ Οδυσσέας, Ο.Δ.Ι.Κ, ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου, Κόσμος χωρίς Πολέμους και Βία, Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αγίου Δημητρίου, Ε.Ε. Ραδιοερασιτέχνες, Filipino Athens Volunteers, V-Strom Hellas Rider καθώς και οι Υπηρεσίες του Δήμου που συνέβαλαν τα μέγιστα για άλλη μια χρονιά ώστε να διεξαχθεί ομαλά και με ασφάλεια η Ειρηνοδρομία 2022.

► Βραβεία παρέλαβαν ασφαλώς και οι εκπρόσωποι των χορηγών και των υποστηρικτών της φετινής Ειρηνοδρομίας
Ευχαριστούμε όλους και όλες από καρδιάς και... ραντεβού το Μάιο του '23.