ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Άγιος Δημήτριος: Έκοψε την πίτα της η Ενορία Αγίου Δημητρίου

2023-01-17

Μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου ώρα 6.30μ.μ , στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Βουλευτής κ. Άννα Καραμανλή, η Δήμαρχος κ. Ανδρούτσου Μ., ο πρώην Δήμαρχος κ. Παντελής Ειρηνάκης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου: κ. Πρεκετές Χ., κ. Μπέλλος Χ., κ. Βρεττός Ν., κ. Αρβανιτάκης Α., κ. Κοκοτσάκης Γ., κ. Χάλαρη Α., κ. Μπάντος Μ., κ. Ταμπακόπουλος Γ. και ο κ. Γρίλλιας Π. 

Η όμορφη αυτή εκδήλωση, που διοργάνωσε η ενορία Αγίου Δημητρίου, ξεκίνησε με απόδοση επίκαιρων τραγουδιών και χριστουγεννιάτικων καλάντων από την ευρωπαϊκή νεανική χορωδία της Ενορίας, υπό τη διεύθυνση των Δασκάλων Σταυρούλας και Κυριακής Καμακάρη. 

Στη συνέχεια η βυζαντινή χορωδία του Ιερού Ναού υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτη κ. Ιωάννου Βαζούρα,απέδωσε άψογα την Ακολουθία ευλογίας της βασιλόπιτας.

Τέλος ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ματθαῖος Χάλαρης, ευλόγησε και έκοψε την πίτα της ενορίας και έκανε απολογισμό του ενοριακού έργου και ακολούθησε κλήρωση 38 δώρων!!

ΧΑΨΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


googlecb95eb597669a27b