ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Άγιος Δημήτριος:Διαγραφή της Βίβιαν Αδαμοπούλου για τη λευκή ψήφο της από τον Χρήστο Πρεκετέ

2021-11-02
Χρήστος Πρεκετές
Χρήστος Πρεκετές

'Οπως ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησής του στα social media ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Πνοή Προπτική" Χρήστος Πρεκετές,διέγραψε την Βίβιαν Αδαμοπούλου μετά τη λευκή ψήφο που έδωσε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, η οποία έκρινε τη συνέχιση του έργου, στην Αγίου Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, ο κ.Χρήστος Πρεκετές αναφέρει:

''ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ από εμένα της Βιβιαν Αδαμοπούλου που έθεσε προ ολίγου τον εαυτό της με την στάση της εκτός της παράταξης με την οποία δυστυχως εξελεχθη Πουλώντας την πορεία ενός σημαντικού έργου για τον Δήμο μας καθώς και τους αγώνες μηνών των επαγγελματιών της Λ. Αγίου Δημητριου δείχνει πως οι στόχοι μας δεν είναι πια κοινοί. Μηδενική ανοχή από μένα σε απαράδεκτες πολιτικές συμπεριφορές. Καλό της πολιτικο ταξίδι. Και να... μας γράφει ...Γιατί οι αγώνες μας για ένα καλύτερο αύριο των δημοτών είναι αδιαπραγμάτευτοι''.

Βίβιαν Αδαμοπούλου
Βίβιαν Αδαμοπούλου

Να σημειωθεί οτι οι καταστηματάρχες επί της Αγίου Δημητρίου διαμαρτύρονται για την διαπλάτυνση της Αγίου Δημητρίου και ειδικότερα με την κατασκευή νησίδας,καθώς θεωρούν οτι θα μειώσει την πελατεία στα καταστηματά τους.

Απόδοση:

Χαψούλας Κωνσταντίνος