ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Άγιος Δημήτριος: Απάντηση της "ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ" σε δημοσιεύματα

2022-07-17

Αναφορικά με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρουν την παράταξή "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ", είτε να έχει προβεί σε συμφωνία για συνεργασία με την δημοτική παράταξη της κυρίας Ανδρούτσου, είτε να συζητάει κάποια τέτοια συνεργασία ο επικεφαλής της Παναγιώτης Λασκαρίδης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

'' Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα, που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φέρουν την παράταξή μας "ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ", είτε να έχει προβεί σε συμφωνία για συνεργασία με την δημοτική παράταξη της κυρίας Ανδρούτσου, είτε να συζητάει κάποια τέτοια συνεργασία, νιώθω την ηθική υποχρέωση, απέναντι στους δημότες Αγίου Δημητρίου, να απαντήσω και να ξεκαθαρίσω την θέση και την στάση της παράταξής μας.

Είμαστε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί από ποτέ να διεκδικήσουμε για ακόμα μία φορά, τον Οκτώβριο του 2023, την διοίκηση του δήμου Αγίου Δημητρίου.
Η παρούσα 12ετής διοίκηση έχει κάνει τον κύκλο της και δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο στον τόπο μας, η πόλη μας  χρειάζεται ΑΛΛΑΓΗ.
Σεβόμαστε απόλυτα την πολυετή πορεία της κυρίας Ανδρούτσου και των συνεργατών της, αλλά σε θέματα διοίκησης, που αφορούν τακτικές και πρακτικές, που θα οδηγήσουν τον δήμο σε έναν επιτέλους εκσυγχρονισμό, είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι.
Ως αντιπολίτευση, υψώσαμε αρκετές φορές το ανάστημα μας, απέναντι σε απόψεις και τακτικές που μας βρήκαν αντίθετους με την διοικούσα αρχή και υπερασπιστήκαμε σθεναρά, το συμφέρον των συνδημοτών μας.
Δηλώνουμε λοιπόν υπεύθυνα και ξεκάθαρα πως θα διεκδικήσουμε εκ νέου την διοίκηση του δήμου μας.
Δεσμευόμαστε απέναντι στους δημότες του Αγίου Δημητρίου, πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, για το κοινό μας συμφέρον.
Εμείς έχουμε το όραμα και την θέληση να αλλάξουμε τον δήμο
Ζητάμε από τους συνδημότες μας να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν την δύναμη,

 

Γιατί όλοι μαζί, είμαστε η Δύναμη Αλλαγής''!!! 
googlecb95eb597669a27b