ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

Άγίος Δημήτριος: Ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου Γ.Μπάντου από την Νέα Πνοή – Προοπτική

2022-04-29

Με επιστολή του προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Γιάννης Μπάντος, δήλωσε την αποχώρησή του από τη δημοτική παράταξη Νέα Πνοή - Προοπτική και την εφεξής συμμετοχή του ως ανεξάρτητοι Δημοτικού Σύμβουλου.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιάννη Μπάντου:

Κατά την 5η Τακτική συνεδρίαση 28/4/2022 του Δημοτικού Συμβουλίου σας παραθέτω την επιστολή που απέστειλα στον Προέδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Δημητρίου .
Με την παρούσα επιστολή σας κοινοποιώ την ανεξαρτητοποίηση μου από τον συνδυασμό Νέα Πνοή Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο με επικεφαλής τον Χρήστο Πρεκετέ , όπως ορίζει το άρθρο 66 παρ. 4 και 7 του Ν. 3852/2010, όπως αυτό τροποποιήθηκε με τα άρθρα 73 του Ν. 4555/2018 και 114 παρ.4.α του Ν. 46232019.
Παράλληλα, σας εκφράζω την πρόθεση μου να παραμείνω ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος μέχρι την λήξη της θητείας μου .H απόφασή μου αυτή έχει γνώμονα το μέλλον.Αποτελεί άξιο αναφοράς ότι η συνεργασία μας με τον κ. Πρεκετέ υπήρξε εξαίρετη. Οι κοινές μάχες που δώσαμε ήταν πολύ κρίσιμες και σημαντικές αλλά την προκείμενη στιγμή ο χρόνος είναι καθοριστικός για τα επόμενα βήματα. 

Απαιτείται και κρίνεται αναγκαία η ανανέωση προσώπων και ιδεών , προκειμένου να προχωρήσουμε στην μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο Δήμος του Αγίου Δημητρίου.
Ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου με γνώμονα τον κώδικα ηθικής μου , την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα μου και θα συνεχίσω με σεβασμό να εκπροσωπώ τους συνδημότες μου .
Σας παρακαλώ θερμά όπως προβείτε στην ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου καθώς και στην ενσωμάτωση της παρούσας μου στα πρακτικά .Με εκτίμηση ,
Μπάντος Μάριος Ιωάννης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος  Αγίου Δημητρίου