ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

27/5 IANOS|ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ «MOBY DICK THE MUSICAL»| ONASSIS CULTURE|OGDOO MUSIC GROUP

2022-05-18

Την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 19:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS, το Ίδρυμα Ωνάση και το Ogdoo Music group σας προσκαλούν στην παρουσίαση της συλλεκτικής έκδοσης με τη μουσική της παράστασης με τίτλο «MobyDickTheMusical».

Θα μιλήσουν οι:

Γιώργος Βουδικλάρης, δημοσιογράφος

Γιάννης Κακλέας, σκηνοθέτης

Δημήτρης Παπαδημητρίου, συνθέτης

Τάσος Ρωσόπουλος, συνθέτης

Αποσπάσματα διασκευασμένα για πιάνο και φωνή θα ερμηνεύσουν οι: Μπάμπης Βελισσάριος, Θοδωρής Βουτσικάκης, Αιμιλιανός Σταματάκης, Ιβάν Σβιτάιλο.

Στο πιάνο ο μαέστρος Αλέξιος Πρίφτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3yHMFo8

Link βιβλίου: https://bit.ly/3yEu4sX

Λίγα λόγια για την κασετίνα

Η ιστορία της τεράστιας λευκής φάλαινας συνεχίζεται. Το επικό ταξίδι του Moby Dick και του καπετάνιου Αχαάβ μεταφέρεται σε μια συλλεκτική κασετίνα με τρία μοναδικά CD με τα τραγούδια και τη μουσική της παράστασης, το λιμπρέτο του Δημήτρη Παπαδημητρίου σε μια σπάνια έκδοση και ένα πολυτελές πρόγραμμα με συνεντεύξεις, φωτογραφίες των συντελεστών και στοιχεία για το αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας που αξίζει να γνωρίζεις.

Μαγεία. Προφητεία. Οιωνοί. Το μιούζικαλ του Δημήτρη Παπαδημητρίου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα έρχεται μέσα σε μια συλλεκτική κασετίνα. 

googlecb95eb597669a27b