ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

17/4/22 Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος-Στην τελική ευθεία οι εγγραφές για το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Νότιας Αθήνας

2022-04-15

Λιγότερο από δύο μέρες απέμειναν μέχρι τη λήξη διαδικασίας εγγραφής για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στον 13Ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2022.

O Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και οι παράλληλες δράσεις του, θα διεξαχθούν στο παραθαλάσσιο μέτωπο του Παλαιού Φαλήρου, εφαρμόζοντας Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής, εγκεκριμένο από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κατά τα πρότυπα που προηγήθηκαν στους μεγάλους Διεθνείς Μαραθωνίους: Τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και τον Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης.

Στο βαθμό που κρίνεται απαραίτητο και αξιολογώντας την κατάσταση που θα διαμορφώνεται σταδιακά στη χώρα μας το επόμενο διάστημα και μέχρι την τέλεση των αγώνων, το παρόν θα επικαιροποιείται με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στις διοργανώσεις έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών και όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Αναλυτικές πληροφορίες συμμετοχής στην μεγάλη αυτή διοργάνωση καθώς και στις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν μπορείτε να δείτε εδώ...

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με αφορμή την μεγάλη διεθνή αθλητικό-πολιτιστική διοργάνωση απηύθυνε χαιρετισμό στο επίσημο site του ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων:

«Δύο χρόνια αποχής εξαιτίας της πανδημίας από ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός για την πόλη μας, μοιάζει... αιώνας! Επιτέλους, εδώ από το Παλαιό Φάληρο στέλνουμε και πάλι, προς κάθε κατεύθυνση, σε όλο τον κόσμο, το μήνυμα «της άθλησης και της χαράς»! Ο 13ος διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος, με τοπόσημο τον Φαληρικό Όρμο, είναι η αθλητική παράδοση του Παλαιού Φαλήρου και κορυφαίο γεγονός για τον Δήμο μας και τη Νότια Αθήνα.

Δείτε περισσότερα εδώ:

https://palaiofaliro.gr/17-4-22-diethnis-poseidonios-imimarathonios-zise-tin-empeiria-stin-teliki-eytheia-oi-eggrafes-gia-to-megalo-athlitiko-gegonos-tis-notias-athinas/