ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ιστοσελίδα μας https://www.agiosdimitriosnotia.com αλλά και η ομάδα μας στο FB Φίλοι που αγαπούν τον Αγιο Δημήτριο https://www.facebook.com/groups/625130171526202 εύχεται. σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά με υγεία, αγάπη, πρόοδο!!!

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Η έναρξη της σχολικής χρόνιας κάθε χρόνο αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή για τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των βαθμίδων. Είναι ένα νέο ξεκίνημα με στόχους και προσδοκίες, με επιθυμίες και όνειρα σε μια πορεία με δυσκολίες, απαιτήσεις και υποχρεώσεις, αλλά όμορφη και συναρπαστική, αφού οδηγεί στην κατάκτηση της γνώσης, του απόλυτου και άφθαρτου...

Συνεχίζονται τα τεστ ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 και από ώρα 9:00 έως 15:00 (προσέλευση έως 14:30) από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ που θα βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (Αγίου Δημητρίου 55).