ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η χήρα του Μανώλη Καντάρη, Σιμόνα Βιρτζίλι, που είδε τον σύζυγό της να κείτεται νεκρός την ώρα που εκείνη ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, έχασε τη ζωή της έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

«Ο Μπόρις Τζόνσον καταλαβαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό από τους περισσότερους τον μοναδικό δεσμό που συνδέει τη σύγχρονη εποχή με την αρχαία ιστορία» - Διαβάστε το άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη βρετανική εφημερίδα «The Mail on Sunday»

Μια ιδιαίτερη ημερίδα για τη σωστή και εις βάθος ενημέρωση για τρεις μορφές καρκίνου που ταλανίζουν τη σύγχρονη κοινωνία, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24-11-2021 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο "Μελίνα Μερκούρη", υπό την αιγίδα της Επιτροπής Υγείας.

Η Μαρία Θέμελη είναι ερευνήτρια, με σπουδαία συμβολή στην θεραπεία του αιματολογικού καρκίνου και επίκουρη καθηγήτρια Ιατρικής στην Ολλανδία. Κρατώντας στα χέρια της το βραβείο Καινοτομίας «Αργώ» - που απονέμεται σε Έλληνες που ζουν και διαπρέπουν στο εξωτερικό - είπε ότι η δουλειά της που αφορά τη θεραπεία για τον καρκίνο είναι κάτι αυτονόητο για...