ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρόληψη και η συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων στο επίκεντρο του 2ου Forum ΣΠΑΥ η έναρξη του οποίου πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη ΑττικήςΓ. Πατούλης: «Συνεργαζόμαστε στενά με τους δήμους του ΣΠΑΥ και όλης της Αττικής για την προστασία των δασών και στην ασφάλεια των πολιτών»

Στοιχεία βόμβα για τα ραντεβού Καλογρίτσα, Παππά και Αρτεμίου μέσα απο το ημερολόγιο της γραμματέως του επιχειρηματία Ευθαλίας Διαμαντή κατέθεσαν στο Ειδικό Δικαστήριο ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Άγγελος Καραχάλιος.

Ο Παντελής Περιβολάρης, εργαζόμενος στο γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, θα ήταν υποψήφιος στην Καστοριά. Απέσυρε την υποψηφιότητά του και αποσύρεται από το γραφείο Τύπου, με κριτική στην ηγεσία για επερχόμενες απολύσεις στο κόμμα και για θολό στίγμα σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες.

«Η προηγούμενη τριετία σημαδεύτηκε από μια σειρά αστάθμητων και απρόβλεπτων κρίσεων. Κανείς δεν ισχυρίζεται πως όλα έγιναν τέλεια. Όχι μόνο παραδεχτήκαμε τα λάθη μας, με πρώτο τον πρόεδρό μας, αλλά τα διορθώσαμε έμπρακτα για να πάμε μπροστά τη χώρα. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν λένε μεγάλα λόγια», δηλώνει σε συνέντευξή του στο...

Ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 20 Ιανουαρίου, στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Δημήτριο και στην οδό Κολοκοτρώνη στη γωνία με την τράπεζα Πειραιώς στην αγορά, όπου αυτοκίνητο «έφυγε» από την πορεία του και έπεσε πάνω στα κολωνάκια.

googlecb95eb597669a27b