ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ 20Ε ΤΟ ΜΗΝΑ!!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ούτε στην... οικογενειακή φωτογραφία της άτυπης Συνόδου της Πράγας «συναντήθηκαν» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιβεβαιώνοντας ην «ψυχρότητα» που επικρατεί στις διπλωματικές σχέσεις της Αθήνας με την Άγκυρα.

Αναφορικά με τον βασιλιά Κάρολο, με τον οποίο είπε ότι έχει μία «καλή προσωπική σχέση», ο πρωθυπουργός εκτιμά ότι είναι υποστηρικτικός στο ζήτημα της επανένωσης των Γλυπτών.

Η συνεχιζόμενη και αυξανόμενη τουρκική επιθετική ρητορική, όσον αφορά τα Ελληνικά νησιά στο Ανατολικό Αιγαίο, φαίνεται ότι αντιμετωπίζεται μεν με ψυχραιμία και με διπλωματικές κινήσεις από την ελληνική πλευρά αλλά έχει επίσης σημάνει και συναγερμό στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, που βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση για πάσα ενδεχόμενο που μπορεί να...

Στην τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης στο Πολεμικό Ναυτικό του νεότευκτου Ταχέος Περιπολικού Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) «ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΒΛΑΧΑΚΟΣ», που πραγματοποιήθηκε στη Διοίκηση Ταχέων Σκαφών, στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά παραβρέθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

googlecb95eb597669a27b