ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών στην Αθήνα είναι ο Δημ. Βερβεσός που μετά από 4 χρόνια θητεία όχι μόνο διατήρησε αλλά αύξησε τις δυνάμεις του- Ποσοστό έκπληξη από τον Θανάση Καμπαγιάννη που κατατάχθηκε τρίτος.

Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, συναντήθηκε την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021 με τον Περιφερειακό Έφορο Προσκόπων κ. Δημήτριο Καλούπη, τον Αρχηγό Συστήματος κ. Ξενοφώντα Σταυρόπουλο και την Αρχηγό Αγέλης κ. Δώρα Τρακάδη των Προσκόπων του Αγίου Δημητρίου.

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία,πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της«Κίνησης Πολιτών ΑγαΠάμε την Πόλη Μας» την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου,στην καφετέρια «VS» στον Άγιο Δημήτριο με θέμα:

Η απόφαση ελήφθη λόγω της κατάστασης που διαμορφώνει η νέα παραλλαγή του ιού - Αναμένεται να διεξαχθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2022 - Τον σημερινό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη πρότεινε για νέο γραμματέα της ΝΔ - Δείτε βίντεο

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου προκηρύσσει φανερή, πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση ακινήτου ευρισκόμενου εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου του Δήμου, το οποίο χρησιμοποιείται ως ΚΥΛΙΚΕΙΟ.

Συνεχίζονται τα τεστ ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και από ώρα 9:00 έως 15:00 (προσέλευση έως 14:30) από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ που θα βρίσκεται έξω από το Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου (Αγίου Δημητρίου 55).